Comfortabel groepsvervoer

Door heel Nederland

Taxibalie is betrouwbaar

Vriendelijk kwaliteitsvervoer

Personenvervoer

Met professionele chauffeur

Taxibalie Nederland voor particulier en zakelijk personenvervoer

Taxi’s van en naar elke plaats in Nederland, specialist in luchthavenvervoer

Maatwerk in taxivervoer

Taxibalie Nederland is het taxibedrijf van Klercq Chauffeursdiensten. Wij verzorgen personenvervoer op maat in heel Nederland tegen scherpe tarieven. Taxibalie Nederland richt zich op zowel particuliere als zakelijke klanten en is een brede dienstverlener in de taxibranche met als specialiteit het luchthavenvervoer. Wij rijden uitsluitend op basis van reserveringen. Dat betekent dat u bij ons altijd van tevoren een taxi besteld. Vaste standplaatsen van waaruit wij werken, hebben wij daarom niet.

Waar kunt u ons voor inschakelen?

U kunt bij ons een taxi of taxibus bestellen voor vervoer van en naar elke locatie in Nederland of de grensregio. Maar er zijn een aantal taxidiensten waarop wij ons speciaal richten omdat die bijzonder geschikt zijn voor besteld vervoer. In deze diensten zijn wij extra sterk. Het gaat om de volgende dienstverlening: luchthavenvervoer, vervoer bij een huwelijk en vervoer naar restaurant of hotel. Het bestellen van vervoer voor deze diensten is in de regel mogelijk tot één dag van tevoren.

Luchthavenvervoer

Wij verzorgen voor u betrouwbare en comfortabele airport transfers naar onder andere: Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam The Haque Airport, Maastricht Aachen Airport, Antwerp Airport, Zaventem Brussels Airport, Düsseldorf Airport en Weeze Airport. Kijk voor meer informatie bij luchthavenvervoer.

Taxivervoer bij een huwelijk

Een huwelijk is een speciale gelegenheid. Op zo’n feestelijke dag wilt u natuurlijk dat alles goed gaat. Ook met het vervoer. Dat moet niet alleen op tijd klaar staan. U wilt passend vervoer mooie, glanzende trouwauto’s. Wij regelen in overleg met u vooraf in een persoonlijk gesprek wat uw wensen zijn, zo hopen wij bij te dragen aan een zorgeloze en onvergetelijke dag.

Taxivervoer naar een restaurant

Bij een etentje hoort een drankje. Maar dat kan niet als u met de auto bent en ook nog zelf de Bob bent. Wilt u toch een drankje drinken tijdens een gezellig avondje uit? Bestel dan vooraf een taxi bij ons. Wij vervoeren u op afspraak en gedurende de avond geeft u de definitieve tijd op voor het vervoer naar huis. Lees meer bij restaurant.

Taxivervoer naar een hotel

Ook voor de reis van of naar uw hotel bieden wij passend vervoer aan. Vaak heeft u aardig wat bagage en wilt u een prettige rit voordat u incheckt bij uw hotel of als u het weer verlaat. U wilt zorgeloos op reis zijn. Of dat nu zakelijk is of particulier. Daarom besteden we ook aan hotelvervoer extra aandacht. Lees meer bij hotelvervoer.