Comfortabel groepsvervoer

Door heel Nederland

Personenvervoer

Met professionele chauffeur

Taxibalie is betrouwbaar

Vriendelijk kwaliteitsvervoer

Particulier of zakelijk een taxi bestellen bij Taxibalie Nederland

Zorgeloos vervoer naar luchthavens, restaurants en andere bestemmingen

Taxibalie Nederland

Taxibalie Nederland werkt met een team van service gerichte taxichauffeurs. Wij werken op bestelling. Dat betekent dat u telefonisch of per e-mail een taxi bij ons reserveert. Wij hebben daarom ook geen vaste standplaatsen. Wij zijn gevestigd in Oosterhout bij Breda, maar ons werkgebied bestrijkt niet alleen de regio West-Brabant. U kunt ons ook inschakelen voor taxivervoer in de Randstad en alle andere delen van Nederland. Door een goede samenwerking en planning kunnen wij al het zakelijk en particulier vervoer voor u verzorgen. Van een taxi naar de Arena of Ahoy of voor een avondje naar het restaurant tot een taxi om in de late uurtjes weer veilig thuis te komen. Taxibalie regelt het voor u. Ons specialisme is luchthavenvervoer. Voor een taxi naar Schiphol, Eindhoven Airport en andere luchthavens in en rond Nederland bent u bij ons dus aan het juiste adres.  Wij accepteren betaling van de rit in contanten, bank- en creditkaarten, PayPal en Ideal. Bij ruime reservering vooraf kunt u de ritprijs ook van tevoren per bank aan ons overmaken.   

Betrouwbaar, een goed wagenpark en de beste service

Taxibalie Nederland valt onder Klercq Chauffeursdiensten en beschikt over een KIWA-taxivergunning. Deze taxivergunning, uitgegeven door KIWA Nederland, garandeert u dat wij aan alle wettelijke eisen voor personenvervoer voldoen. Bovendien is elke taxichauffeur die voor Taxibalie Nederland rijdt, gescreend op voorkomen, betrouwbaarheid, wagenpark en werkgebied. Wij staan voor het vak van taxichauffeur. Dat maken wij zichtbaar in de volgende kernwaarden:

  • De klant staat centraal en heeft recht op de beste service
  • Stipt op tijd, liefst tot 10 minuten eerder bij bestelde ritten
  • Veilige en nette voertuigen, die voldoen aan de wettelijk eisen
  • U heeft betaald dus u wordt vervoerd

De betrouwbaarheid van Taxibalie Nederland ziet u terug in eerlijke prijzen en het nakomen van afspraken. Fooien zijn vanzelfsprekend niet verplicht. Het is uw eigen vrijheid of u de service van de chauffeur extra wilt belonen. Wilt u meer informatie? Gebruik het reserveringsformulier, bel of mail ons.